sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kaupungintalon leikkialue





 Ympäristö: Kaupungin keskeisimmällä paikalla sijaitseva leikkialue on aitojen ympäröimänä yllättävän suojaisa ja rauhallinen. Ohi ajavan liikenteen äänet tekevät kuitenkin puistosta melko meluisan.

Laitteet:  keinut, liukumäki, jossa tasanne ratteineen, "grillikioski", kiipeilyteline ja kaksi vieterikeikutinta.
 Kaikki puiston laitteet ovat vanhoja, puurunkoisia ja osin melko huonokuntoisen näköisiä. Laitteet eivät ole kovin mielikuvituksellisia ja ne ovat melko pienikokoisia. 

Vanhempien viihtyvyys: Pari penkkiä puiston laidoilla sekä pöytä penkkeineen. Leikkien seuraamisen ohessa voi katsella ohi kulkevia ihmisiä. 

Testihenkilön suosikki: Ratin pyörittäminen

Yleisarvio: Ei kovinkaan mieleenpainuva puisto, mutta sijainniltaan erinomainen shoppailureissujen taukopaikka. Puiston laitteet ovat kuluneen ja huonokuntoisen näköisiä ja puisto kaipaakin kasvojen kohotusta. Ympäristö sen verran rauhaton, että tähän puistoon ei vartavasten viitsisi tulla. 

Arvosana 2/5

3 kommenttia:

  1. Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja vaivasta, jonka viitsitte nähdä käymällä Vaasan jokaisessa leikkipuistossa :)
    Sain tietää blogistasi tämän aamun Pohjalaisesta, oli pakko tulla pienen pojan äitinä lukemaan ja tutustumaan kotoa käsin puistoihin.
    Varmasti olet käynyt jo uudemman kerran tässä kaupungintalon puistossa, sehän on kesän aikana täydin uudistettu ja yhdessä Klemetinkadun puiston kanssa suosikkileikkipaikkamme:) Pienelle paljon tekemistä ja ihmeteltävää, aikuistenkaan harvemmin joutuu olla yksin. Vilkkaasti liikennöidyt tiet toki tuovat omat miinuksensa, mutta poikani ehdoton suosikki on myös ohi ajavat rekat ja satunnaiset piipaa-autot:))

    VastaaPoista
  2. Joo, olenkin huomannut kaupungintalon puiston mittavan uudistuksen. Siitä raportoiminen onkin ollut suunnitelmissa pitkään. Rekat, ambulanssit ja muut eivät tosiaan ole puistolle välttämättä mikään miinus ;)

    VastaaPoista
  3. Ja unohtui näemmä tuohon, että tsemppiä loppuun asti! :)

    VastaaPoista