tiistai 25. lokakuuta 2011

Kasarmintorin leikkialue

Yleiskuva puistosta
Kiipeilyteline
kalakieputin




Ympäristö: Kasarmintorin leikkialue on avonainen, kokonaan aidattu, pyöreä hiekkakenttä. Ilman ympäröivää kaunista puistoa leikkialue olisi todella ankean näköinen, mutta puisto parantaa maisemaa ja viihtyisyyttä huomattavasti. Itse puistoon on ripoteltu laitteet sinne tänne puistoa kiertämään. Leikkialueen vieressä nurmella on jalkapallomaalit, joissa voi käydä tähtäilemässä niiden ollessa vapaat.

Laitteet: Puistosta löytyy keinut, liukumäki, hiekkalaatikko keinulauta, vieterikeikutin, kiipeilyteline, rodeopyöritin ja iso keinulaudan tyyppinen laite, joka pyörii myös ympäri. Puiston liukumäestä on iso pudotus maahan, joten se ei sovi kaikkein pienimmille. Muutenkin puiston laitteet ovat vähän isommille lapsille, mutta pienikin viihtyy. Leikkimieliset aikuiset arvostavat Vaasan yhtä mielenkiintoisinta laitetta, isoa pyörivää keinulautaa. Todella hauskaa! Kunhan vain on kaveri mukana. 

Vanhempien viihtyvyys: Penkit puiston laidoilla. Viihtyvyys paranee huimasti, jos on omankokoinen kaveri testaamaan keinulautaa.

Testihenkilön suosikki: Kalakeikutin ja hiekkalaatikko

Yleisarvio: Vähän isompien lasten leikkipaikka heille, jotka tahtovat selkeän ja tarkkaan aidatun alueen. Hieno, monipuolinen kiipeilyteline ja iso keinulauta nostavat pisteitä, mutta muuten puisto on aika tavanomainen.

Arvosana 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti