keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Inkerinpuiston leikkialue








Ympäristö: Inkerinpuiston leikkialue on osa Inkerinpuiston päiväkodin pihaa ja onkin päivisin päiväkodin lasten käytössä. Alue on kokonaisuudessaan hyvin laaja, jos mukaan laskee myös päiväkodin pihan (viimeisessä kuvassa). Itse leikkipuisto on suojassa ja melkein piilossa ohikulkevien katseilta. Liikennettä puiston ohi on äärimmäisen vähän ja itse puisto on aidattu joka suunnalta. Leikkipuiston ja päiväkodin pihan erottaa myös aita, josta on kulku läpi.  Puistossa kasvaa isoja, vanhoja puita. Laitteet on ripoteltu pitkin puistoa sekalaiseen järjestykseen. Plussaa liukumäestä, johon pienikin pääsee helposti kiipeämään. Isot puut varjostavat joka suunnalta.

Laitteet: kaksi hiekkalaatikkoa, keinut, kolme vieterikeikutinta, neljän lapsen istumakaruselli, pieni leppäkerttuliukumäki tunnelilla, isompi liukumäki kiipeilytelineellä, tunneli. Päiväkodin pihan puolella isoja betonitunneleita, keinut, kiipeilyteline jne. Laitteita siis piisaa! Tunneleiden lisäksi ei mitään erikoista, mutta toimivia, hyväkuntoisia peruslaitteita.

Vanhempien viihtyvyys: Laajassa puistossa vain yksi penkki toisella laidalla. Ympäristö on vähän sekava ja näköyhteyttä ei ole puiston jokaiseen kolkkaan. 

Testihenkilön suosikki: Molemmat liukumäet, tunneli.

Yleisarvio: Monipuolinen puisto, jossa paljon vaihtelua. Kiva ja rauhallinen ympäristö, mutta myös liian rauhallinen, koska tänne ei voi eksyä sattumalta. 

Arvosana 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti